Close

Tree'ference

A Tree Conference


Eén miljoen bomen in 2020!

We hebben snel meer bomen nodig. Bomen zijn belangrijk bij het tegengaan van klimaatverandering en het gezond houden van onze planeet. Ze zorgen niet alleen voor zuurstof maar halen juist ook CO2 uit de lucht en zorgen ervoor dat de aarde koel blijft. The time is now om iets te doen. Kom daarom naar Tree'ference op 30 oktober en help mee om in 2020 één miljoen bomen te kunnen planten!

Vorm met ons een bomen-plant-coalitie
Tree'ference is dé conferentie over bomen planten! Tijdens deze conferentie vormen we met 100 bedrijven, instellingen, pioniers, changemakers, creatieven, bomenkenners, CEO's en anderen een bomen-plant-coalitie. Aan de hand van kennis van experts en inspirerende breakout-sessies komen we gezamenlijk tot een masterplan en antwoorden op vragen als:

- Wat is ervoor nodig om zoveel bomen te planten?
- Wie gaat dat doen?
- Hoe kunnen we dit financieren?
- En waar moeten we rekening mee houden?

Voor ecologen en andere tree lovers
Voor Tree'ference zijn we op zoek naar een zo divers mogelijk publiek. Ben jij bijvoorbeeld ecoloog, bomenexpert, projectontwikkelaar, websitebouwer etcetera of sta je te popelen om jouw kennis over duurzaamheid, watergebruik of investeringen te delen? Dan ben je van harte welkom! Ook studenten, young professionals en particulieren nodigen we graag uit om vanuit een frisse blik mee te denken.

Zien we jou op 30 oktober?
Wil jij graag deel uitmaken van onze bomen-plant-coalitie? Koop dan nu je kaartje voor Tree'ference! Tree'ference vindt op 30 oktober van 13.00-17.00 plaats bij BlueCity in Rotterdam.

Heb je een vraag over Tree'ference? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Koop je Tree'ference ticket!
The Pollinators
Join The
Pollinators
Blijf
Up2DATE