Treevember

Vergroot de biodiversiteit, help bestuivende soorten, transformeer de landbouw. Vier het leven en plant met elkaar bomen in de voedselbossen die meedoen aan Treevember! Plant mee en become part of the Treevolution

Tree Fest Amsterdam

Tree Fest is onderdeed van Treevember. Een bomenplantfestival voor iedereen, want bomen planten kunnen we allemaal. Elk weekend in Treevember op een andere locatie. Het eerste weekend in Amsterdam

Tree Fest Den Haag

Bomen planten kunnen we allemaal en dat gaan we het tweede weekend in Treevember doen in Den Haag bij Pluk!. Plant je mee? Join the Treevolution!

Tree Fest Wageningen

Voedselbos Droevendaal in Wageningen is onderdeel van de Universiteit en daar wordt ontzettend veel geprobeerd en onderzocht. Wij strijken daar neer in het derde weekend van Treevember. Tree Fest is een bomenplantfestival voor iedereen, want bomen planten kunnen we allemaal.

Tree Fest Leudal

Het laatste weekend zijn we in Noord Limburg bij het Leuker Voedselbos van Mark Venner. Tree Fest is een bomenplantfestival voor iedereen, want bomen planten kunnen we allemaal. Zie we je daar?