This is some text inside of a div block.
Close
14/2/2018

Hoe gaan we heel Nederland dit jaar bestuiven? Denk met ons mee!

De lente is weer in zicht, dus het is hoog tijd om onze bestuivings-activiteiten te plannen. Jouw ideeën en energie zijn meer dan welkom, dus organiseren we op 8 maart een bijeenkomst voor iedereen die Pollinator is (of wil worden!).

Vorig jaar beleefden The Pollinators een vliegende start met een hoop zaad en bollen. Dit jaar gaan we nog veel meer laten bloeien. We willen zoveel mogelijk mensen aanzetten tot actie, en op zoveel mogelijk locaties Pollinator friendly zaaien en planten. Om dat voor elkaar te krijgen steken we op 8 maart in de avond de koppen bij elkaar in Amsterdam. We hebben jou daar graag bij, want the more the merrier!

Deel je onze missie? Denk met ons mee!

Wat The Pollinators willen bereiken hebben we helemaal op een rijtje: iedereen moet weten dat we beter met bestuivers om moeten gaan, en het is tijd voor meer actie. 

Maar er zijn meer wegen naar Rome, en wij kennen ze vast niet allemaal. We gaan daarom op 8 maart met goede energie op zoek naar de kwaliteiten van iedereen die met ons mee wil doen. Of je nu bioloog, kok, of communicatiewonder bent: je kunt jouw skills ongetwijfeld inzetten om bestuivers te helpen. We maken vervolgens een planning voor het jaar, en kijken wie welke taken op zich wil nemen. Je doet natuurlijk alleen waar je zelf energie van krijgt.

Bestuivingsplannen voor de Landelijke Zaaidag

Ook dit jaar is het op 22 april weer landelijke zaaidag. Vorig jaar hebben we een ludieke zaaitour georganiseerd (zie het filmpje hieronder). Dit jaar maken we er weer een feestje van. Maar misschien nog wel belangrijker: we willen iedereen aansporen om door het hele land zaai-acties te organiseren. Tijdens de bijeenkomst op 8 maart gaan we samen op zoek naar een manier om dat zo explosief mogelijk voor elkaar te krijgen. Hoe gaaf zou het zijn als we samen zorgen dat er op 100 locaties gezaaid wordt?

 

Wanneer? 

Donderdag 8 maart, 18:00 tot 21:15

Waar? 

De Ceuvel

Korte Papaverweg 2b Amsterdam.  

Zorg dat je erbij bent!

Wij zorgen voor het avondeten (lekker plantaardig en bij-vriendelijk).

Stuur even een mailtje naar info@thepollinators.org om je aan te melden, dan weten we op hoeveel Pollinators we moeten rekenen.

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief

Blog