This is some text inside of a div block.
Close
3/7/2017

Kruisbestuiven op GROW Festival

Een algenshake, een mosh pit, een skateboard van gerecyclede frisdrankdopjes en hiphop. Klinkt als een bestoven feestje, en dat was het ook. De georganiseerde chaos die GROW Festival was bracht de jongeren van Almere in contact met de natuur. Wij waren erbij en deelden natuurlijk weer een hoop zaad uit.

26 juni 2017

Het is vaak een pittige vraag: hoe breng je al die toffe projecten die de wereld mooier en duurzamer maken aan de man? De organisatie van GROW deed dit door een festival te organiseren met een vet muziekprogramma voor hiphopliefhebbers, maar bezoekers direct bij de ingang van het terrein langs een grote kas met groene programmering te sturen. In deze kas stond bijvoorbeeld Grown popcorn met plantjes van Koppert Cress uit te delen, en bij Spijkerbrij werden vlinderdassen gemaakt van oude spijkerbroeken.

‍Wij zijn iets minder goed in stilzitten, dus waren we de hele dag overal over het terrein te vinden. Op onze tocht voorzagen we hiphoppend Almere van zakjes met biologische bloemenmix.

Zo raar is het nu ook weer niet hoor om zakjes zaad uit te delen.
Killah Keezy werd erg vrolijk toen hij hoorde dat er bloemzaad in dit zakje zat.
De jongens van Wasteboards waren niet zo verbaasd als ze eruit zien hoor. Leonie

‍Het was een mooie dag vol verrassingen. Of al die jongeren over vijf jaar boswachter zijn is nog even afwachten, maar er zijn in ieder geval zaadjes geplant.

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief

Blog