This is some text inside of a div block.
Close
26/6/2019

Laat ons je mooiste bestuivingskiekjes zien en win mooie prijzen!

Het is alweer 8 weken geleden dat de Nationale Zaaidag plaatsvond. Nu alles in bloei staat zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar het resultaat van het vele zaaiwerk. En vooral hoe onze bestuivende vrinden ervan smullen. Doe daarom nu mee met de enige echte Pollinators fotowedstrijd en win mooie prijzen.

Meedoen met de fotowedstrijd is simpel:

1. Maak een mooie foto van een bloem mét bestuiver erbij / op / onder / omheen.

2. Upload jouw foto op Instagram en tag @the_pollinators of upload je foto op facebook en tag @wearethepollinators. Je kunt de foto ook mailen naar info@thepollinators.org

3. Gebruik in jouw omschrijving de hashtag #thepollinators of #seeyoulaterpollinator

 

Post je mooiste bestuivingskiekjes en maak kans op de hoofdprijs: een weekend of midweek Landal GreenParks met een elektrische BMW i3. Daarnaast hebben we nog een theepakket van Ptthee en een Sprinklr cadeaubon ter waarde van €29,95 weg te geven. Meedoen aan de fotowedstrijd kan t/m 17 juli en je mag zoveel mogelijk fotos insturen als je zelf wil. Daar maak je ons alleen maar blij mee.

 

Zoals bij iedere wedstrijd hebben ook wij wat kleine voorwaarden die we met je willen delen. Maar maak je niet ongerust want ze vallen reuze mee:

  • Door mee te doen aan de wedstrijd stem je ermee in dat wij je foto mogen gebruiken in onze communicatie uitingen, indien gewenst met naamsvermelding
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld
  • The Pollinators kiezen de winnaar uit en doen zelf niet mee aan de fotowedstrijd
  • Voorwaarden van Landal GreenParks zijn van toepassing op de hoofdprijs. De winnaar verblijft een weekend of midweek in een standaard 4- of 6- persoonsaccommodatie en heeft de keuze uit aankomstdata tot 29 juni 2020 m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden (www.landal.nl/winactie). Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Dus, waar wacht je nog op?! Pak je camera of gewoonweg je telefoon en duik die bloemenzee is.


Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief

Blog