This is some text inside of a div block.
Close
19/2/2021

Pollinators Paradise voor je tuin

In deze lusthof vinden bestuivers alles wat ze nodig hebben

Wij hebben iets moois voor je tuin. Het Pollinators Paradise. Samen met Sprinklr en met advies van experts hebben we een inheems lusthof voor bestuivers samengesteld. Goed voor 2m2 biologisch voedsel.

Ruim in je tuin een plek in voor een Pollinators Paradise. In de zomer geniet je van de aanwezigheid van allerlei bestuivers. je helpt vooral soorten wilde bijen en hommels een handje, en dat hebben ze hard nodig. Jij geniet van prachtige kruidenplanten en tegelijkertijd voorzie je in voedsel voor cruciale bestuivers. Jij blij en de bij blij.

We hebben de inheemse kruidenplanten speciaal geselecteerd om hun voedselvoorziening voor specifieke bestuivers. Een afgestemd menu voor een hele bijzondere doelgroep. In het Pollinators Paradise zitten 9 soorten, met in totaal 17 planten: 3x Kruipend Zenegroen, 3x Gele Dovenetel, 3x Beemdooievaarsbek, 3x Smeerwortel, 1x Wilde Akelei, 1x Blaassilene, 1x Bijenkorfje, 1x Kleine Pimpernel, 1x Sint Janskruid.

Je ondersteunt met de aanschaf van een Pollinators Paradise niet alleen de bestuivers maar ook ons werk. Een pakket heb je al voor €79,95.

Bestel direct via Sprinklr

Let op: dit is een pre-order. Het pakket Pollinators Paradise is tot half maart te bestellen. De voorraad is beperkt. Half maart ontvang je ook het Pollinators Paradise, precies het goede moment om ze te planten.

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief

Blog