This is some text inside of a div block.
Close

BeeFriendz

Let's Bee Friendz!

De honingbij aan het werk voor de wilde bestuivers!

Het aantal honingbijen neemt al jaren langzamerhand af. Helaas gaat het met de wilde bestuivers nóg slechter. Beide hebben dus keihard onze hulp nodig! BeeFriendz helpt door bijenkasten aan bedrijven of organisaties te verhuren of te laten adopteren. Wij helpen de leefbaarheid van de honingbij en andere natuurlijke bestuivers te vergroten door het leefgebied uit te breiden. Door het inzaaien van oude landbouwgrond met planten en bloemen, het geven van educatie en workshops versterken we samen met organisaties, bedrijven en scholen de biodiversiteit op met name het platteland. Zo steekt de honingbij een hart onder de riem van de wilde bestuivers! 

What’s in it for you?

De huur van een bijenkast biedt jouw organisatie unieke kansen en mogelijkheden met betrekking tot marketing en PR. Door het adopteren of huren van een compleet bijenvolk laat je organisatie actief zien dat je positief bijdraagt aan een duurzamere wereld. Hiermee creëer je meteen een positieve invloed op je omgeving, inspireer je werknemers en klanten en krijgt je PR een groene boost! De bijenkasten worden volledig door ons onderhouden en verzorgd. De honingopbrengst en bijenwas worden door ons verwerkt en kun je als een relatiegeschenk uitdelen in de vorm van “bij”producten. 

Samen maken we het verschil!

Samen staan we sterk en maken we het verschil! Vijf procent van onze inkomsten doneren wij om die reden aan The Pollinators. Door de handen ineen te slaan bouwen we aan een groeiend netwerk en helpen we onze bestuivers! 

Let’s Bee Friendz!

Michella Buitenhuis en Maria van Beek zijn de founders en imkers van BeeFriendz. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een bedrijf met een missie. Een missie om te zorgen. Zorgen voor voedsel en een leefbaar klimaat voor onze bestuivers!

www.beefriendz.nl of volg ons op instagram, facebook of twitter:
https://www.instagram.com/beefriendz/
https://www.facebook.com/toekomstvoordebij/
https://twitter.com/_BeeFriendz

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief

Initiatieven