sluiten

help de bij, Word partner

in onze nationale zaaicoalitie

The Pollinators organiseren een grote zaaiactie in aanloop naar de Nationale Zaaidag voor de bij op 22 april. Laat aan je klanten, relaties en personeel zien dat jouw organisatie behoud van biodiversiteit steunt. Word officieel partner in onze Nationale Zaaicoalitie!

Let op: in verband met het coronavirus zal de zaaicampagne iets anders verlopen. We hebben besloten de campagne wel door te laten gaan, omdat we geloven dat het nog steeds belangrijk is om aandacht te besteden aan biodiversiteit. We raden wel aan fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden bij het uitdelen van de zaadjes. Meer vragen? Bekijk onze FAQ.

Al onze partners vragen wij voedselbank voor bijen te worden in aanloop naar de Nationale Zaaidag. Als voedselbank voor bijen help je mee met de distributie van bij-vriendelijk biologisch bloemzaad. Je kunt dit inrichten op een manier die bij jouw organisatie past. Of je nu zaden stuurt naar tientallen medewerkers, honderden relaties of duizenden klanten.

We vragen je ook om een bijdrage. Hiermee voeren we een landelijke campagne die heel Nederland laat zaaien op Nationale Zaaidag.

Onze partners krijgen van ons biologisch zaad om uit te delen, promotiemateriaal, en natuurlijk zichtbaarheid via onze uitingen (zoals bijvoorbeeld de logo's onderaan deze website). Bekijk het pitch deck voor meer informatie.

Meld je hier aan als partner.