blijf de hele lente zaaien

onze zaden kunnen de grond in t/m juni

Bijen en andere bestuivende insecten hebben onze hulp nodig. Wil jij deze kleintjes helpen door in de lente lekker veel biologische bloemen te zaaien? Wij helpen je graag aan zaad!

Haal zaden op bij jou in de buurt

Op 22 april is het tijd om te zaaien voor de bij, en daarvoor heb je natuurlijk zaden nodig. Biologische zaden welteverstaan, want alleen gifvrije planten zijn écht goed voor bijen en andere bestuivers. Wij helpen je graag aan de juiste zaden, en hebben daarom ruim 500 voedselbanken voor bijen ingericht. Benieuwd waar in jouw buurt zo'n voedselbank zit? Check de kaart en scoor een zakkie zaad!(of scroll naar beneden als je meer zaden nodig hebt)

Bekijk de kaart

Zaai mee met Ben Cramer op 22 april

Hoe fantastisch is dit? Levende legende Ben Cramer heeft samen met de Bijenkorf zijn hit 'Zai, zai, zai' uit 1967 in een pollinator friendly zaai-jasje gestoken. En nog beter: hij komt het lied live voor ons zingen op de Nationale Zaaidag, en jij kan erbij zijn!

Lijkt dat je leuk? Kom naar ons Nationale Zaaidag event op 22 april bij De Groene Afslag in Laren! We hebben daar natuurlijk meer voor je in petto dan alleen Ben.

Check het event op Facebook

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze acties voor bijen en andere bestuivers!

Yes, ik wil de nieuwsbrief