Rotterdams avondje bomen over bomen

Donderdag 10 November
OASE Rotterdam
20.00-21.30
Inloop vanaf 19.30

Laat er geen misverstand over bestaan. Zonder bomen geen bossen, zonder bomen geen stoelen, zonder bomen geen zuurstof (of nou ja, niet genoeg iig) en zonder bomen geen hout. Daarom doen The Pollinators mee aan de College Night van OASE.

Daarom gaan we daar eens flink over bomen op donderdagavond 10 november. Drie topsprekers op het gebied van (Rotterdamse) bomen delen hun kennis, kunde en persoonlijke verhalen met ons. Stadsboswachter aka Willem de Feijter, Boom-verplaats-expert Huib Sneep en Ronald Loch, de bomendokter van de gemeente Rotterdam kennen de Rotterdamse bomen van heel dichtbij.

Na afloop drinken we gezellig nog een glaasje berkensap of een bomenbiertje. Boom je mee?

De avond valt in de  Treevember. De maand met alle aandacht voor bomen, voedselbossen en agroforestry. Een initiatief van The Pollinators. November is Treevember. De maand waarin bomen, agroforestry en voedselbossen alle aandacht krijgen. 

Informatie (OASE agenda): https://www.oaserotterdam.nl/agenda 
Ticketshttps://oase.stager.nl/web/tickets

Datum: donderdag 10 november van 20:00-21:30.
Tickets: 12,50 of 17,50 inclusief ‘Het Supertoffe Voedselbossenboekje’.
Locatie: OASE Rotterdam, Schiehaven 15a, Rotterdam.