voedselbossen-
karavaan

Hier komt (kwam) de elektrische voedselbossenkaravaan.

We gaan ook zelf graag op pad en het voedselbos in. Daarom is er de voedselbossenkaravaan als onderdeel van de Treevember campagne. We verblijden deelnemende voedselbossen aan Treevember met een flits bezoekje.

We bezochten in de ochtend voedselbos Lingehout in Geldermalsen en staken de handen flink uit de mouwen. Er gingen oa hazelaars en olijfwilgen de grond in.

Daarna zoemde de vol elektrische stoet weer verder. Op naar Rotterdam. Taka Tuka tuin is weer iets heel anders. Verbonden aan de stad ligt daar een ontmoetingsplek waar mens, dier, natuur en voedselproductie van elkaar genieten.

Samen met de buurt plantten we twee okkernoten en spraken een zegen uit voor de toekomst. Volgende generaties gaan smullen van deze noten en we verwachten dat er nog veel meer bomen worden geplant in de omgeving. Heel Rotterdam voedselbos, of nee.. heel Nederland voedselbos wat ons betreft.