Dit was Treevember 2023

Het zit er weer op. Een maand vol activiteiten in en rondom voedselbossen met heel veel nieuwe aanplant. Treevember 2023 was een groot succes. Mede dankzij jou!

Meer dan 10.000 bomen, struiken en kruidenplantjes gingen de grond in. Duizenden mensen hielpen actief mee en bezochten een voedselbos en er zijn maar liefst 69 plant-activiteiten georganiseerd. We hadden een spetterende kick-off in het Voedselbos van Stichting Droevendaal, een avond over bomen in Oase Rotterdam, drie keer een Tree Fest on Tour, kortom teveel om op te noemen.

Oh ja, natuurlijk kwam er een magistraal bedrag binnen van meer dan 80.000 euro – met dank aan Natuurhuisje en aan de hardwerkende deelnemers – tijdens de grote Treevember crowfundingcampagne. Al dit geld wordt direct omgezet in plantgoed om zo Nederland en België in rap tempo te vergroenen.

Wat een resultaten! Samen met alle deelnemende voedselbossen, bezoekers, donateurs en de partners van The Pollinators hebben we van Treevember weer een echte bomenmaand gemaakt.

Namens team The Pollinators én alle bestuivers en bomen: bedankt voor je support tijdens Treevember en tot volgend jaar!