doe mee

“It’s the little things citizens do.
That’s what will make the difference.
My little thing is planting trees.”
~ Wanghari Maathai

Tijdens Treevember gaat het natuurlijk over bomen. Als burger of bedrijf kun je tijdens de maand op verschillende manieren aan de slag. Wat staat er op het menu?

Tree Fest

Bomen planten is een feest! Daarom is er Tree Fest. Een festival met leerzame workshops, kunst, muziek, lekker eten én natuurlijk bomen planten. Niet zomaar bomen planten, maar tijdens het Tree Fest help je mee met het aanleggen van voedselbossen. Elk weekend in november. Op vier verschillende locaties door het land. 

volunteer bij Tree Fest

Bomen planten is fantastisch! In een festivalsetting is het helemaal een feest. Maar er komt nog best wat kijken bij het organiseren. Daarom zijn we op zoek naar mensen die graag een handje willen helpen als vrijwilliger. Vind je het leuk om betrokken te zijn bij onze events? Heb je mad skills op het gebied van organiseren, coördineren, regelen of denk je op een andere manier te kunnen bijdragen om van Tree Fest een succes te maken? Laat het ons weten en stuur een mailtje met welke datum je wilt meehelpen: info@thepollinators.org.

werk mee in het voedselbos

Tijdens Treevember kun je ook buiten de Tree Fests in verschillende voedselbossen terecht. Veel voedselbossen hebben Treevember ingepland voor de aanplant van bomen en het onderhoud van het bos. Zij kunnen daar wel de nodige hulp bij gebruiken en organiseren bijvoorbeeld vrijwilligersdagen. Een laagdrempelige manier om eens kennis te maken met een voedselbos en te horen hoe het allemaal werkt. Wij hebben de activiteiten van de voedselbossen online verzameld. We roepen iedereen op die óók graag aan de slag wil en zin heeft om in Treevember de laarzen weer eens aan te trekken zich te melden bij het dichtstbijzijnde voedselbos. Actie dus! 

Support ons met je bedrijf

Ook als bedrijf kun je meedoen aan Treevember. Bijvoorbeeld door met je medewerkers naar het Tree Fest te gaan om bomen te planten en meer te leren over voedselbossen. Of door als sponsor van Treevember of een van de Tree Fests er voor te zorgen dat er bomen gekocht kunnen worden, dat ons team aan de slag kan en dat we onze landelijke communicatie-campagne uit kunnen rollen. Ook in-kind sponsoring is welkom natuurlijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.