Duurzaam bedrijfsuitje

Ga met je team het voedselbos in

Teamuitje in de natuur

Op zoek naar een duurzaam bedrijfsuitje of team building in de natuur? Ga dan met ons mee een voedselbos in!

Speciaal voor bedrijven en organisaties presenteren we de voedselbossen-experience. Ga samen met jouw team het voedselbos in (bonuspunten als dat ook nog eens tijdens Treevember is). Wij verzorgen een middag waar je leert over het bos, de bomen, de bodem, biodiversiteit en bestuivers (de 5 B’s). En natuurlijk is er de 6e B: de borrel, met drankjes en hapjes uit het voedselbos. Wij beloven je vieze handen, een leeg hoofd en een volle buik!

Prijs op aanvraag. Wij werken met voedselbossen door heel Nederland dus vinden een passende locatie voor je.

Over voedselbossen

Voedselbossen zijn door de mens aangelegde bossen waarbij biodiversiteit en voedselproductie hand in hand gaan, en het bos op ten duur zelf “overleeft” zonder al te veel bemoeienis van mensen. Er komen steeds meer voedselbossen in Nederland en deze breiden zich steeds verder uit! Om de voedselbossenbeweging te steunen hebben wij, The Pollinators, november tot ”Treevember” omgedoopt, waarbij we de voedselbossen in de spotlights zetten & steeds meer mensen er bekend mee raken en meedoen!  Maar het hele jaar door is het mogelijk om met jouw team het voedselbos te verkennen, workshops te doen en samen de handen uit de mouwen te steken!

Waarom meedoen?

  • De ideale teambuilding activiteit
  • Lekker buiten zijn in een inspirerende omgeving
  • Leer over biodiversiteit en voedselbossen
  • Je helpt mee aan een gezonde leefomgeving
    voor mens, dier & natuur.
  • Je steunt hiermee Treevember en de voedselbossenbeweging!

Neem contact met ons op! Vul het contactformulier in. 

Neem contact met ons op
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extra

Boek je in de maand november, tijdens onze campagne Treevember een voedselbos experience bij ons? Dan krijgt je hele team het exclusieve Supertoffe Voedselbossenboekje cadeau!