Tree Fest
ZA 13.11
Den Haag

Plant Trees for More Bees and World Peace
Join the Treevolution!

Het tweede weekend in Treevember zijn we bij Pluk! in Den Haag met een knallende 2e editie van Tree Fest. Is dit bij jou in de buurt? Join the Treevolution!

Tree Fest is een bomenplantfestival met leerzame workshops, kunst, muziek en natuurlijk bomen planten. Dat kan iedereen en het is voor iedereen. Plant je mee?

Koop je kaarten voor het hele gezin of kom lekker alleen. 
Kaarten kosten €10,- per stuk. Kinderen tot 10 jaar gratis en voor niets. 
Vergeet je laarzen niet. 

We volgen de Covid regels voor evenementen.

Locatie
Loosduinse Hoofdstraat 1184A
2552 AV Den Haag.

Meer info over de locatie www.plukdenhaag.nl

Bereikbaar met de auto en met het OV of kom op de fiets. Lekker duurzaam. 

Op 13 november gaan we het kersverse voedselbos Achterland aanplanten van 1250m2. Het Achterland bevind zich in de groene Oase van Pluk Den Haag. Je vindt hier een prachtig grote heemtuin, een zorgboederij met verschillende dieren, een bessenpluktuin, CSA (communty support agriculture) en er zelfs ook al een eetbaar bosje! 

Programma

10.00: Openingsceremonie
18:00: Sluitingsceremonie

Tussen 10.00 en 18.00 gebeurt er ongelofelijk veel. Natuurlijk planten we bomen. Maar we gaan ook de stilte opzoeken, onze zintuigen oefenen, muziek maken, naar verhalen luisteren, lekker eten en drinken, ons warmen aan het vuur, mooie gesprekken, we dansen, en leren over voedselbossen. 

Artiesten
Dit maken we nog bekend. Maar je mag veel talent verwachten. Stay Tuned en schrijf je in voor nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Zo blijf je op de hoogte.