Tree Fest
ZO 07.11
Amsterdam

Plant Trees for More Bees and World Peace
Join the Treevolution!

Elk weekend is het feest, is het Tree Fest. Het eerste weekend in Treevember zijn we te vinden in Amsterdam. Daar begon het trouwens ooit in 2018, was jij daarbij? Dan weet je hoe leuk dat was. Kom je dit jaar weer? En als je nog nooit een Tree Fest hebt meegemaakt is dit je kans. 

Tree Fest is een bomenplantfestival met leerzame workshops, kunst, muziek en natuurlijk bomen planten. Dat kan iedereen en het is voor iedereen. Plant je mee?

Koop je kaarten voor het hele gezin of kom lekker alleen. Kinderen tot 10 jaar gratis. 
Kaarten voor de Amsterdamse editie kosten €10,- per stuk.
Vergeet je laarzen niet. 

We volgen de Covid regels voor evenementen.

Locatie
Voedselbos Amsterdam is gelegen op MijnStadstuin.
Nico Broekhuijsenweg 22
1067 HT Amsterdam

Meer info over de locatie: voedselbos.amsterdam

Bereikbaar met de auto en met het OV of kom op de fiets. Lekker duurzaam. 

Op 6 november gaan we helpen met het aanplanten van de kruidlaag in het voedselbos. Ook zijn er verschillende onderhoudsklussen te doen. De ondernemers van Mijnstadstuin zullen betrokken worden bij het programma zoals Lokale Bloemetjes, de biologische Tuinplantenkwekerij Wiering, de Stadsgroenteboer, Groen Hartig, Woods and remedies en Natuurtalent.

Programma
11.00: Openingsceremonie
18:00: Sluitingsceremonie

Tussen 11.00 en 19.00 gebeurt er ongelofelijk veel. Natuurlijk planten we bomen. Maar we gaan ook de stilte opzoeken, onze zintuigen oefenen, muziek maken, naar verhalen luisteren, lekker eten en drinken, ons warmen aan het vuur, mooie gesprekken, we dansen, en leren over voedselbossen. 

Artiesten
Dit maken we nog bekend. Maar je mag veel talent verwachten. Stay Tuned en schrijf je in voor nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Zo blijf je op de hoogte.