Tree Fest
ZA 27.11
Leudal

Plant Trees for More Bees and World Peace
Join the Treevolution!

Elk weekend is het feest, is het Tree Fest. Het laatste weekend in Treevember zijn we te vinden in Leudal (Noord Limburg) bij Leuker Voedselbos. Dit is je kans om een Tree Fest bij te wonen.

Tree Fest is een bomenplantfestival met leerzame workshops, kunst, muziek en natuurlijk bomen planten. Dat kan iedereen en het is voor iedereen. Plant je mee?

Koop je kaarten voor het hele gezin of kom lekker alleen. 
Kaarten kosten €10,- per stuk. 
Kinderen tot 10 jaar gratis. 
Vergeet je laarzen niet 🙂

Locatie
Leuker Voedselbos is gelegen in het noorden van Limburg vlakbij Weert.

Leukerweg 3
6095 NX Baexem

Meer info over de locatie:
www.leukervoedselbos.nl

Bereikbaar met de auto en met het OV of kom op de fiets. Lekker duurzaam. 

In het jaar 1818 vestigde de eerste generatie boer Venner aan de rand van een pittoresk beekje ergens in het buitengebied van Midden-Limburg. Het was er goed vertoeven voor de Venners. Sindsdien werden diverse dieren gehouden, werd het land bewerkt door hard te werken en werd van het leven genoten. Boer Venner’s pensioen kwam in zicht en thuis aan de keukentafel werd gesproken over de toekomst van het bedrijf.Het is tijd voor een nieuwe generatie, dat staat vast, maar die koeien? Die tijd is voorbij, zeiden zijn kinderen. De tijd van transformatie is opnieuw aangebroken, maar dit keer wel radicaal anders. Het voedselbos kwam in zicht, met aandacht voor biodiversiteit en gezond voedsel. Toekomstbestendig. Goed voor nu en de volgende generaties.

Programma
10.00: Openingsceremonie
18:00: Sluitingsceremonie

Tussen 11.00 en 18.00 gebeurt er ongelofelijk veel. Natuurlijk planten we bomen. Maar we gaan ook de stilte opzoeken, onze zintuigen oefenen, muziek maken, naar verhalen luisteren, lekker eten en drinken, ons warmen aan het vuur, mooie gesprekken, we dansen, en leren over voedselbossen. 

Artiesten
Dit maken we nog bekend. Maar je mag veel talent verwachten. Stay Tuned en schrijf je in voor nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Zo blijf je op de hoogte.