Tree Fest
ZA 20.11
Wageningen

Plant Trees for More Bees and World Peace
Join the Treevolution!

Elk weekend is het feest, is het Tree Fest. Het derde weekend in Treevember zijn we te vinden in Wageningen bij voedselbos Droevendaal van de WUR. Dit is je kans om een Tree Fest bij te wonen.

Tree Fest is een bomenplantfestival met leerzame workshops, kunst, muziek en natuurlijk bomen planten. Dat kan iedereen en het is voor iedereen. Plant je mee?

Koop je kaarten voor het hele gezin of kom lekker alleen.
Kaarten kosten €10,- per stuk.
Kinderen tot 10 jaar gratis en voor niets. 
Vergeet je laarzen niet 🙂

We volgende de Covid regels voor evenementen

Locatie
Voedselbos Droevendaal is gelegen op het terrein van de Universiteit van Wageningen.

Kielekampsteeg 32,
6708 PC Wageningen

Meer info over de locatie:
wur.nl

Bereikbaar met de auto en met het OV of kom op de fiets. Lekker duurzaam. 

Begin 2019 plantten Wageningse studenten 900 struikjes, bomen, asperges en aardperen op het Biologisch Proefbedrijf ‘Droevendaal’. Op Droevendaal worden faciliteiten geboden voor onderzoek en onderwijs op het gebied van de biologische productie. Een belangrijk doel van de pilot is te onderzoeken hoe een productief en rendabel voedselbos ingericht kan worden en die kennis beschikbaar te maken. Met hulp van Greenchoice ontwikkelt Wageningen University deze oorspronkelijke boomgaard tot een gevarieerd voedselbos met een hoge productie en rendement: een goede stap in de groene richting die Greenchoice met deze voedselbos-pilot voor ogen heeft! 

Programma
10.00: Openingsceremonie
18:00: Sluitingsceremonie

Tussen 11.00 en 18.00 gebeurt er ongelofelijk veel. Natuurlijk planten we bomen. Maar we gaan ook de stilte opzoeken, onze zintuigen oefenen, muziek maken, naar verhalen luisteren, lekker eten en drinken, ons warmen aan het vuur, mooie gesprekken, we dansen, en leren over voedselbossen. 

Artiesten
Dit maken we nog bekend. Maar je mag veel talent verwachten. Stay Tuned en schrijf je in voor nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Zo blijf je op de hoogte.