Image

Voedselbossen gezocht

Wij roepen alle voedselbossen in Nederland op om mee te doen aan Treevember!

Samen laten we zo heel het land zien hoe groot de voedselbossenbeweging al is en samen werken we van onderaf aan communities die nog veel meer voedselbossen kunnen aanleggen.

Samen werken we zo aan een transitie van het voedselsysteem. Dus organiseer je zelf een activiteit? Meld het bij ons aan! Heb je nog niets bedacht, maar doe je graag mee? Meld je ook aan! We zoeken voedselbossen die meedoen. Lees snel verder wat meedoen betekent en hoe dat kan.

Image

Waarom

November is de maand waarin het bomenplantseizoen start. Daarom hebben The Pollinators Treevember in het leven geroepen. We weten als voedselbos-adepten natuurlijk allemaal wat de voordelen zijn van voedselbossen, maar wij willen graag dat héél Nederland dit ook komt te weten. Vandaar dat we met Treevember helpen de voedselbosbeweging groter te maken. Ons doel is om op laagdrempelige wijze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hoe het natuur en voedselproductie hand in hand kunnen gaan. 

{visual}

Wat betekent meedoen?

Heel veel aandacht voor de voedselbossenbeweging en voor jouw eigen voedselbos ‘gratis’ geld via een fantastische campagne die we samen uitvoeren.

Meer informatie volgt later, meldt je alvast aan als voedselbank:

Image

Aanmelden

We roepen alle voedselbossen in Nederland en België op zich aan te sluiten bij Treevember. Meld je hier alvast aan voor een plekje op de lijst.

We laten je dan als eerste weten wanneer de voorbereidingen voor Treevember 2024 van start gaan!