Wie zijn we?

Welkom bij The Pollinators. Wij bestaan sinds 2016 en zetten ons in voor het welzijn van bestuivende soorten en het vergroten van biodiversiteit. Doe je mee?

De wereld veranderen doe je door stil te staan bij het kleine. Aandacht te schenken aan je omgeving. Kijken naar de prachtige samenhang van elementen die het leven mogelijk maken.   

Samen met een snel groeiende community van burgers, bedrijven en lokale initiatieven organiseren we uiteenlopende campagnes en activiteiten om dit voor elkaar te krijgen. Zo deden al meer dan 100 organisaties – klein en groot – mee aan onze campagnes, verdubbelt het aantal ‘voedselbanken voor bijen’ jaarlijks en is onze community al meer dan 25 duizend man/vrouw sterk. Ook weten steeds meer vrijwilligers de weg naar The Pollinators te vinden. Uiteindelijk zijn we allemáál ‘pollinators’, dus laten we heel Nederland bestuiven, zodat 17 miljoen mensen in actie komen voor een bloemrijke en gezonde leefomgeving.

The Pollinators zijn lid van 1% for the Planet. Dit wereldwijde platform koppelt bedrijven aan non-profits. Deelnemende bedrijven stellen 1% van hun omzet beschikbaar voor ‘de goede zaak’. 

Ons Bestuivingsteam

De zwerm van The Pollinators bestaat uit een kernteam met daaromheen een grote groep vrijwilligers en freelancers. Hier zie je het kernteam. Wil je ook voor of met The Pollinators werken? Daar staan we altijd voor open. Mail ons.

Tom van de Beek - Creatief Directeur
Tosca van der Wouden - Events Coordinator
Jan van Betten - Zakelijk Directeur
Sophie Throsby - Podcast Manager
Joost van Beek - Campagne & Marketing Manager
Marjolein Moeijes - Event Organizer

Bij The Pollinators is altijd plek voor een (maatschappelijke) stage, voor vrijwilligerswerk en voor afstudeeronderzoek.

Elk jaar doen we mee met het Fair Future Generator (FFG) project van Milieudefensie. Dit is een maatschappelijke diensttijd voor jongeren. Naast de (werk)tijd bij The Pollinators zijn er meerdere trainingsweekenden. 

Wil jij ook FFG worden? Kijk hier. Elk jaar zijn er twee periodes.