Ons bestuivingsteam

Met dit team zetten we ons elke dag in om onze bestuivende vrienden te helpen.

{visual}

Meet The Pollinators

Tom van de Beek

Oprichter & Bloemenzaaier

Colette Olof

Pollinators Academy Creative

Emmy Boele

Pollinator Podcast Host & Webshop Warrior

Renou van de Laar

Campaign & Operations Manager

Tristan Hartman

Developer & Digital Pollinator

Josine Bakkes

Business Activation Architect

Sander Willems

Designer & Creatief Brein

Thera Visser

Social Media Wizard & Online Marketeer

Jan van Betten

Bestuurslid & Bomenplanter

Tosca van der Wouden

Events Coordinator & Pollinator Academy Manager

Jaleesa Isabella

Pollinator Ambassador

Olov

Snuffelaar

Image

Werken bij the Pollinators

Kom ons team versterken, als vrijwilliger of als vaste pollinator.

Maak kennis met onze Super Pollinators

Super Pollinators zijn vertegenwoordigers van The Pollinators en zitten verspreid in iedere provincie, door heel Nederland!

Image

Annebel de Kok

Zuid-Holland

Annebel woont in Rotterdam en heeft de afgelopen jaren flink wat boomspiegels vergroend door het hele land. Alle beplante boomspiegels vormen een stepping stone voor de biodiversiteit in de stad.

Image

Winnie Blankestijn

Gelderland

Winnie werkt op verschillende basisscholen én is tuinontwerper. Vergroenen is haar passie! Dus ziet ze heel graag groene schoolpleinen, waardoor kinderen opgroeien met en leren van de natuur. En natuurlijk ook hele groene tuinen.

Image

Let’s pollinate the planet together

Image

Jorien Sissing

Overijssel

Jorien voelt samen met vele anderen het belang om de insecten te steunen door hun verhaal te vertellen. Ze vertelt graag dat het super mooie intelligente en vooral ook hardwerkende nuttige diertjes zijn.

Image

Hans Huiberts

Noord-Brabant

Hans, ook wel De Bomenbroer, legt voor zijn werk voedselbossen aan en droomt ervan om zelf voedselbosboer te worden. Ook staat hij voor anderen klaar om hun tuin te helpen vergroenen en vereetbariseren. Biodiversiteit is daarbij zijn sleutelwoord en hij kan niet wachten heel Brabant te bestuiven met zijn liefde voor planten en dieren!

Image

Pepijn Verbrugge

Gelderland

Pepijn woon in Ecodorp Zuiderveld in Nijmegen-Noord en organiseerst het zadenfestival Reclaim the Seeds in Nijmegen. “Als Super Pollinator hoop ik nóg meer bewustzijn te creëren rondom het belang van biodiversiteit en onze onderlinge verbondenheid en afhankelijkheid van de natuurlijke omgeving!”

Image

Richard Pohlman

Noord-Holland

Als Super Pollinator heb ik een missie om de buitenwereld weer bij-vriendelijk te maken. Ik besteed mijn tijd als ecologisch tuinontwerper en als voorvechter van biodiversiteit. Met een knipoog en een dosis strijdlust zet ik me in voor een toekomst waarin bijen en vlinders floreren en de wereld een tuin vol leven wordt.

Image

Sarieke Brinkhuis

Utrecht

Sarieke Brinkhuis, in de startblokken om heel Utrecht om te toveren tot stuifmeelfuif. Want het zijn de kleine beestjes die een enorme bijdrage leveren aan een leefbare planeet en die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Image

Marjolein de Jong

Groningen

Marjolein heeft in de stad een kleinschalige, duurzame imkerij, waarbij de nadruk ligt op educatie. Ze vertelt graag en enthousiast over bestuivers, hun leefwijze en het belang van een goede leefomgeving. Verwondering en verbinding zijn daarbij kernbegrippen. Haar lievelingsbloem is de Paardenbloem!

Image

Suzanne Leguijt

Noord-Holland

Een dag niet in het groen is een gemiste dag voor Suzanne Leguijt, ecologisch hovenier en groene marketingcommunicatieadviseur. Ze zet projecten op voor biodiversiteit, deelt haar kennis en ervaringen online, in workshops, kleinschalige groene festivals of met gerichte tuinadviezen.

Image

Jaleesa Isabella Vos

Flevoland

Jaleesa streeft naar een betere leefomgeving voor bestuivers. Met haar wilde kruidenwalks, educatieve programma’s voor scholen, bedrijven en haar groene kinderopvang, verspreidt ze kennis en liefde voor de natuur door de hele provincie.

Image

Corine Holtmaat

Drenthe

Corine is een Super Pollinator met passie voor innovatie en voeding. Ze is zelf bezig met haar eigen voedselbos om de biodiversiteit te vergroten. Ze gelooft in de kracht van positieve actie. Haar missie is het creëren van een nieuwe balans vol vitaliteit tussen mens, dier en natuur.

Image

Natasja Tolsma & Bernd van Woerden

Friesland

Deze twee Super Pollinators willen zich met name focussen op het onderwijs en de kinderen in de provincie. “Op deze manier willen we de volgende generatie bewust maken in het belang van bestuiving en het bestaansrecht van de wilde bij.”

Image

Lucinda Maria van der Ploeg

Zuid-Holland

Lucinda, bloemenmeisje, is Super Pollinator voor Zuid-Holland! Ze is herborist en was al heel jong te vinden tussen de bloemen. Als dochter van een kweker is ze zelf ook de wereld van de bloemen in gegaan. Ze wil anderen graag helpen met geneeskrachtige kruiden in de vorm van tinctuur, thee en zalven.

Image

Anouk

Limburg

Anouk Klinkers laat zich verwonderen door alles dat zoemt, fladdert, bloemt en bladert. Ze wil heel Limburg meenemen in haar fascinatie voor het vergeten leven. Van jongs af aan is ze graag buiten in het bos, op de boerderij, in de boomgaard en (moes)tuin. Naast werk in de communicatiesector nam ze deel aan tal van groene activiteiten en volgde allerlei groene opleidingen en cursussen zoals natuurgids, permacultuur, biodynamisch imkeren en biodynamische stadslandbouw.