Help bestuivers met jouw organisatie


We werken graag samen met organisaties en bedrijven aan het realiseren van onze missie: het creëren van een gezonde leefomgeving voor bestuivende insecten.

Strategische partner

Om onze doelen te bereiken werken we graag samen met frontrunners uit het veld. Organisaties die natuur en biodiversiteit een warm hart toedragen en inzien hoe cruciaal bestuivers zijn voor het welzijn van de planeet. Met deze strategische partners werken we langjarig aan het verbeteren van de leefomgeving voor bestuivende soorten én zorgen we dat de beweging van enthousiaste pollinators snel groter en sterker wordt.

Campagne partner

Campagne partners zijn organisaties die zich specifiek verbinden aan een van onze campagnes, zoals de Voer de Bij Bij campagne, Treevember, of het Nationale Bloembollenweekend. Zo hebben we voor Voer de Bij Bij de Nationale Zaaicoalitie in het leven geroepen. Dit is een unieke verzameling van bedrijven (van heel klein tot heel groot), gemeenten en non-profits. Samen zorgen zij ervoor dat wij met ons kleine team grootse dingen kunnen doen en in het geval van Voer de Bij Bij heel het land van gratis bloemzaad kunnen voorzien.

{visual}

Hoe word je partner?

We bieden verschillende mogelijkheden voor de invulling van een partnership. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan praten we je graag bij over de mogelijkheden.

{visual}

Voor bedrijven & organisaties:

SLUIT JE alvast AAN BIJ DE NATIONALE ZAAICOALITIE 2025

The Pollinators zetten zich sinds 2016 in voor het welzijn van bestuivers en voor meer biodiversiteit. Bestuivende insecten zijn cruciaal voor gezonde ecosystemen. Daarom willen we zo veel mogelijk mensen betrekken bij het beschermen van deze kleine maar belangrijke wezens.

Image

Laat je inspireren

We hebben allerlei leuke en leerzame activiteiten die je met je team kunt doen. Zoals:

  • Workshops
  • Cursussen
  • Lezingen
  • Teambuilding
  • Fundraising Start een actie (kentaa)

Join the swarm en krijg ons laatste nectar nieuws

“Als het goed gaat met bestuivers, gaat het goed met de natuur én met de landbouw. The Pollinators zijn er voor de bloei van alle bestuivers.”

Tom van de Beek, oprichter.

Flowers

Deze partners zetten zich in voor onze bestuivende vrienden:

Hexagon
Heijmans

Heijmans steekt de handen uit de mouwen en helpt mee met het vergroten van de biodiversiteit door onder andere mee te doen aan onze campagne Voer de Bij Bij.

Hexagon
Pukka

Zonder bestuivers ook geen kruiden(thee). Dat weet Pukka en daarom steunen zij The Pollinators via 1% for the planet.

Hexagon
Natuurhuisje

Natuurhuisje brengt mensen graag dichter bij de natuur en support onze missie door hoofdpartner te zijn van Voer de Bij Bij. Ook zetten ze zich in voor Treevember en brengen ze biodiversiteit onder de aandacht bij haar klanten.

Hexagon
de Bijenkorf

What’s in a name? De Bijenkorf is partner sinds de launch van The Pollinators. Samen werken we aan concrete projecten om het welzijn van de bij te bevorderen.

Met deze partijen hebben we al samengewerkt

Appèl
Tuinen van West
Heijmans
Triple
Amare
Natuur voor Elkaar
Groenprint
Zeewolde
De Staat van Stasse
Guerilla Gardeners
Technieklokaal Berkelstreek
Spaarne Landen
The Change Collective
Waterschap
Gemeente Ommen
Creative Beards
Moonen
Fonds Wassenaar
Beyond Beans
Anne&Max
Bonduelle
Groen Print
Stichting De Groene Meent
Steenwijkerland