Steun
bestuivers en biodiversiteit met je bedrijf

© Heijmans, Maikel Samuels

We werken graag samen met organisaties en bedrijven aan het verwezenlijken van onze missie: het creëren van een gezonde leefomgeving voor bestuivende insecten. 

Een enorme diversiteit aan organisaties wist de weg naar The Pollinators al te vinden – verenigd op campagnebasis in bijvoorbeeld de Nationale Zaaicoalitie. We hebben ook een aantal structurele – strategische – partners. Hieronder vind je een overzicht van hoe je als bedrijf, instelling, gemeente of non-profit mee kunt doen. Een mooie invulling voor je CSR-beleid of voor je employee engagement.

welke mogelijkheden zijn er?

Doe mee met onze campagnes

Doe mee met onze voorjaarscampagne Voer de Bij Bij‘ of de Treevember najaarscampagne. Je ondersteunt de campagne financieel en maakt het mogelijk dat veel mensen mee kunnen doen om een buzzz voor biodiversiteit en bestuivers te creëeren. Mail ons.

team-uitjes, workshops, lezingen en werksessies

Vraag een vrijwilligersactiviteit of workshop aan voor je collega’s. Wij kunnen dat voor je organiseren. Zinvol, leerzaam en gezellig. Bijvoorbeeld: we nemen je mee een voedselbos in, waar je met de handen de aarde in gaat. Of je boekt een workshop over de bloemetjes en de bijtjes, waarbij kennis-overdracht gekoppeld wordt aan praktische activiteiten, zoals een workshop zaadbommen maken. Mail Tosca voor meer informatie en een aanvraag.

Pak die kantoortuin aan!

Leer in 90 min op locatie in Amsterdam hoe je samen met collega’s die saaie kantoortuin omtovert tot Pollinator Paradise. Na afloop ben je zo geinspireerd dat je de volgende dag gelijk bij het kantoor aan de slag gaat. Dat kan, want we geven je bloemzaad mee om te zaaien en heel veel tips! Mail Tosca voor meer informatie of boek direct.  

strategisch Partnership

Word strategisch partner en ondersteun zo langdurig de goede zaak!  Zo kunnen we voor langere tijd structureel bouwen aan een gezamenlijke missie: het creëren van een gezonde leefomgeving voor bestuivende insecten. Mail ons voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Wij zijn een 1% For The Planet organisatie en jij kunt 1% van je omzet aan ons doneren. Kijk op onepercentfortheplanet.org. Of neem contact met ons op dan leggen wij je uit hoe het werkt.

Stuur een email naar: info@thepollinators.org. Of vul het formulier in dan nemen we contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zijn de partners die onze missie voor een langere periode ondersteunen

What’s in a name? De Bijenkorf is partner sinds de launch van The Pollinators. Samen werken we aan concrete projecten om het welzijn van de bij te bevorderen.

Zonder bestuivers ook geen kruiden(thee). Dat weet Pukka en daarom steunen zij The Pollinators via 1% for the planet.

Natuurhuisje en The Pollinators zijn een match made in heaven. Door mensen een bijzondere natuurervaring te bieden wordt de roep om natuurbehoud en -herstel versterkt.

Met de support van Greenchoice richten we ons op het bevorderen van biodiversiteit in landschappen. Samen zetten we voedselbossen en agroforestry in de spotlights.

Door meer kruisbestuiving tussen The Pollinators en Heijmans bouwen we samen aan meer biodiversiteit in de gebouwde omgeving, bijvoorbeeld via natuurinclusief bouwen.