Workshops en lezingen op maat
over voedsel, bijen en zaad

Insecten zoals bijen en vlinders: kleine beestjes, maar reuze belangrijk voor gezonde ecosystemen. Helaas hebben ze het zwaar, en wij vinden het hoog tijd om daar iets aan te doen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dus delen we graag onze kennis!

The Pollinators presenteren daarom de Pollinator Academy. Een gevarieerd aanbod aan workshops en lezingen waarbij nuttige kennis altijd gecombineerd wordt met concrete tips en acties die ├ęcht effect hebben. Doe je met ons mee?

Alles is mogelijk

Nou ja alles... er kan in ieder geval een heleboel! Een workshop is natuurlijk pas ├ęcht leuk als hij mooi aansluit bij jou of je organisatie. Dus of je nu een ochtendje bollen wil planten met een basisschoolklas, of liever een filmavond over bijen organiseert inclusief een borrel met heerlijke bio-snacks: wij regelen het met veel plezier!

Les van bevlogen experts

Aan de Pollinator Academy is een bijzondere verzameling teachers verbonden. Een lekker divers clubje natuurfanaten die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Stuk voor stuk experts die zich al jaren hard maken voor gezonde ecosystemen. Bij de Pollinator Academy ben je dus in goed handen!