Zoem je mee?

Sluit je aan bij The Pollinators. Als vrijwilliger, freelancer of onderdeel van ons kernteam.

Image

Af en toe meehelpen

Er is van alles te doen. Je kunt meehelpen met een campagne, zelf een bestuiversproject opzetten, een stadsflora wandeling organiseren (of eraan deelnemen), geld ophalen, of misschien heb je zelf een geweldig idee?

Samen kunnen we impact maken! Wil jij werken bij The Pollinators? Op dit moment zijn er geen vacatures, maar je kunt altijd een open brief sturen naar info@thepollinators.org.

Join the swarm en krijg ons laatste nectar nieuws

Image

KOM STAGELOPEN!

Bij The Pollinators is altijd plek voor een (maatschappelijke) stage, voor vrijwilligerswerk en voor afstudeeronderzoek. Mail ons jouw CV en motivatiebrief.

Ook doen we elk jaar mee met het Fair Future Generator (FFG) project van Milieudefensie. Dat is een maatschappelijke diensttijd voor jongeren. Naast de (werk)tijd bij The Pollinators zijn er meerdere trainingsweekenden. Wil jij ook FFG worden? Kijk hier. Elk jaar zijn er twee periodes.

Doe mee en help bestuivende insecten!

Image

GEZOCHT: SUPER POLLINATORS! DE VRUCHTBAARSTE EN MEEST (BIO)DIVERSE VACATURE VAN NEDERLAND

Heb jij een grote drive om impact te maken op het gebied van biodiversiteit? Wil jij je graag inzetten voor meer zoemende bijen en een gezondere Nederlandse natuur? Of zet jij je hier al voor in? Ben jij ‘bevlogen’ als het gaat om het belang van bestuivers? Dan zijn wij, The Pollinators, op zoek naar jou!

Ontdek de details.