Wat kun jij doen voor bestuivers?

Wij zijn een snel groeiende beweging van burgers, bedrijven en lokale initiatieven. Samen zorgen we voor een gezonde leefomgeving. Jij kunt je natuurlijk ook aansluiten bij The Pollinators. Als vrijwilliger of donateur, of als organisatie.

Je kunt vandaag al iets doen. Deel onze content, doneer, maak van je tuin een bestuiversparadijs. Zo eenvoudig kan het zijn.

Help met je bedrijf

The Pollinators werken graag samen met organisaties die onze missie ondersteunen: het bevorderen van een gezonde leefomgeving voor bestuivende soorten. We werkten al met vele tientallen bedrijven op campagne-basis, maar hebben ook een aantal structurele partners. Wil jij The Pollinators ook ondersteunen met je organisatie? Kijk hier voor de mogelijkheden. 

word vrijwilliger

Af en toe meehelpen? Er is van alles te doen. Je kunt meehelpen met een campagne, zelf een bestuiversproject opzetten, een stadsflora wandeling organiseren (of eraan deelnemen), geld ophalen, of misschien heb je zelf een geweldig idee? Vul het formulier in en laat ons weten wat je leuk lijkt om te doen. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horen we van je? Dank je wel! Heb je een andere vraag of een idee? Neem contact op