Pollinators Paradise

Verrijk deze herfst je tuin met een Pollinators Paradise Autumn Edition! In het pakket zitten maar liefst 15 biologische bloembollen, 15 biologische vaste planten en een heester. Allemaal goed voor biodiversiteit. Zo maak je van je tuin een lusthof voor bestuivers.

The Pollinators en Sprinklr lanceerden al eerder een plantenpakket in het voorjaar en dat was een groot succes. Wellicht ben jij daar nu samen met de bijen van aan het genieten. Om te zorgen dat je altijd bijenvoer in je tuin hebt lanceren we het Pollinators Paradise ‘Autumn Edition’. Je plant in november. In het vroege voorjaar – als bijen en andere bestuivers wakker worden uit hun winterslaap – kunnen ze in jouw tuin terecht voor een eerste feestmaal. Plant de planten en bloembollen kriskras door je tuin, zodoende zorg je dat je hele tuin een upgrade krijgt. 

Inhoud: 
Heester: Gele Kornoelje.
Vaste planten: Duizendblad, Gewone Agrimonie, Daslook, Ruigklokje, Geel Walstro, Donkere Ooievaarsbek, Beemdkroon, Gewone Margriet, Veldsalie, Duifkruid, Dagkoekoeksbloem.
15 bloembollen: Goudlook, Kievitsbloem en Zomerklokje

Let op: Je bestelt vooruit! Levering door Sprinklr in de plantmaand November, alias Treevember. Zet het in je agenda!