6 februari 2024

Steun onze missie en ontdek de Bio Tulipa bos van bloomon

Speciaal voor Valentijnsdag zijn we een mooie samenwerking gestart met bloomon. Voor elke verkochte Bio Tulipa bos doneert bloomon 3 euro aan onze missie.

Speciaal voor deze samenwerking is de Bio Tulipa ontwikkeld. Een bos gevuld met de mooiste biologische tulpen uit Nederland. De bollen van deze tulpen zijn op biologische wijze geteeld, zonder gebruik van chemische middelen.

Hierdoor blijven de natuurlijke leefomgeving en voedselbronnen van bestuivende insecten, zoals bijen, vlinders en hommels, onaangetast. Nu is nog slechts een klein percentage van de bloemen bio bij bloomon, maar we hopen (en daar wordt nu hard aan gewerkt) dat dat over een paar jaar precies omgekeerd is.

Waarom biologische bloemen?

Als je kiest voor biologische bloemen, help je duurzame landbouwpraktijken te steunen die goed zijn voor de natuur. Ze beschermen de verscheidenheid aan planten en dieren en zorgen ervoor dat bestuivende insecten gezond blijven. Biologische bloemen worden vaak geteeld samen met andere gewassen en op het juiste moment van het jaar. Dit zorgt voor meer variatie in planten en geeft bestuivers verschillende soorten voedsel om van te genieten.

Steun onze missie

Van elke aankoop van de Bio Tulpia bos doneert bloomon € 3,- aan The Pollinators!


Bestel hier de Bio Tulpia

Ook leuk om te lezen

Krijg ons laatste Nectar Nieuws in je mailbox!