Sluit je aan
bij de
Nationale Zaaicoalitie

© Heijmans - Maikel Samuels

The Pollinators zetten zich al jaren in voor meer voedsel voor bestuivers en meer biodiversiteit. Bestuivende insecten zijn cruciaal voor gezonde ecosystemen en daarom willen we zo veel mogelijk mensen betrekken bij het beschermen van deze kleine maar belangrijke wezens.

wat gaan we doen?

In aanloop naar 22 april – Nationale Zaaidag – rollen we de Voer de Bij Bij campagne uit. We voorzien 1500 particulieren en 50 basisscholen door heel het land van zakjes inheems bloemzaad, om uit te delen aan familie, buurtbewoners en basisschoolkinderen. Dit zijn de Voedselbanken voor Bijen. Zo worden honderdduizenden mensen bereikt. Met z’n allen zaaien we op 22 april in tuinen, op balkons en in de openbare ruimte bloemen in voor bijen. Dit zorgt voor meer bewustwording bij burgers en voor meer voedsel voor bestuivers.
We vragen bedrijven zich aan te sluiten bij de Nationale Zaaicoalitie om met onze landelijke campagne zoveel mogelijk impact te maken

Wat willen we bereiken

Wij willen dat 100 bedrijven zich aansluiten bij de Nationale Zaaicoalitie. Samen zetten we biodiversiteit op de kaart en maken we het mogelijk dat honderdduizenden burgers op een laagdrempelige manier actief betrokken worden bij het belang van bestuivers.

Hoe doe je mee?

We vragen een inleg van €1000 per bedrijf.
Als bedrijf steun je niet alleen onze landelijke campagne, maar kun je ook je eigen medewerkers, klanten en relaties betrekken met behulp van ons activatie-pakket.
Je kunt kiezen voor een extra inleg van €500. Daarmee maak je het mogelijk dat een basisschool een voedselbank wordt en er veel kinderen mee kunnen doen.

wat bieden we je?

Officiële partners van de Nationale Zaaicoalitie krijgen:
• Het zaaicoalitie media pakket voor PR
• Zichtbaarheid als partner op de website
• We noemen partners in persberichten
• Een socialmedia bericht gewijd aan deelname
• Zichtbaarheid op de online kaart van Voedselbanken voor Bijen
• 200 Zakjes biologisch bloemzaad
• 3 Nationale Zaaidag posters in A2 formaat
• 1 Counter display

JA ik doe mee als bedrijf / Organisatie

Vul het onderstaande formulier in als je mee wilt doen met de Nationale Zaaicoalitie. Wij nemen contact met je op.
Dank je wel namens alle bijen en andere bestuivers! 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie doen er al mee?